Tryck

Alla sorters tryck

Vi kan färg, form, papper och tryckekonomi. Beställ direkt till er eller via vårt lagerhotell, för att optimera upplagan. Vi hjälper er med kreativa idéer till tryckta foldrar, broschyrer, paket eller just den lösning som presenterar ert budskap på bästa sätt. Visste ni att det går att låta oss inventera samt lagerhålla era trycksaker med vår skåpservice och utan extra kostnad.

Smart & Enkelt

Web-to-print

Samla alla era tryck och profilprodukter i vår web-to-print lösning. Allt på ett ställe skapar tydlighet, struktur och enkelhet då företagsprofilen hålls, oavsett vem som beställer. Enkelt och snabbt med korrektur direkt på skärm och leverans sker dit ni önskar.

Allt tryck

Alla sorters trycksaker, det är bara fantasin som kan sätta stopp.

Lagerhotell

Förvara era varor på vårt lagerhotell och skapa yta på ert kontor.

Skåpservice

Vi inventerar och fyller på era förbrukningsvaror, tryck- och profilprodukter.

Web-to-print

Strukturera och förenkla via vår unika web-to-print lösning. Här samlar ni alla era trycksaker och beställer lätt över nätet.

Med oss är det enkelt att kommunicera i tryck

Med över 35 års erfarenhet har vi kunskapen att hjälpa er till önskat resultat. Välj oss som formgivare och distributör sparar ni både kostnad och tid.

Allt med tryck

Vi levererar allt inom tryck, kontakta oss gärna i ett tidigt skede av processen så kan vi hjälpa er med värdefull kunskap för en kostnadseffektiv produktion. Vi har hela tryckkedjan med projektering, formgivning och produktion. Välj sedan tillval som paketering, distribuering eller lagerhållning. Testa oss och upplev skillnaden.

Web-to-print webshop

Samla alla era tryck och profilprodukter i er egna web-to-print webshop, det skapar tydlighet, struktur och enkelhet. Skapa inlogg till dem som ska beställa. Beställaren får korrektur direkt på skärm, samtidigt som den förutbestämda företagsprofilen alltid hålls. Varje produkt förutbestäms om den ska tryckas on-demand eller plockas från ert redan upplagda lager.

Skåpservice

Testa vår unika kostnadsfria skåpservice där vi gör jobbet åt dig. Med denna tjänst väljer ni ut vilka produkter som alltid ska finnas på plats. Oavsett om det är vanliga förbrukningsartiklar eller era unika trycksaker såsom brevpapper, plastfickor med tryck eller annat marknadsmaterial. Med jämna intervaller inventerar vi och ansvarar för att allt finns på plats. Det utförs av våra egna chaufförer som plockar upp varorna samtidigt som de tar med sig allt emballage när de lämnar ert kontor. Det är de små skillnaderna som gör den stora skillnaden i upplevelsen.

 

Lagerhotell

Vårt lagerhotell är till för dem som har för lite lageryta eller vill skapa mer plats på kontoret, men även för de klimatsmarta företagen som vill integrera sina unika produkter med förbrukningsvaror i sin skåpservice. Vi lagerför allt, som USB-minnen, kuvert och stora mässmontrar. Vi håller automatiskt koll på ert lagersaldo och ni står aldrig utan era produkter. Vi hjälper er optimera mängden för att få ner pris per styck. Vid behov så budar vi över era artiklar på en timme inom Stockholm.