Tjänster

Tjänster som underlättar

Alla varor till kontoret finns idag på många olika webbföretag, men det är inte själva varan som skiljer oss leverantörer åt utan det är bredden, engagemanget och tjänsterna som gör skillnaden. Vi erbjuder en totallösning med allt till kontoret från en leverantör, leveranser med egen chaufför, kombinerat med tjänster som bemanning, vaktmästare och recycling. Detta bidrar till en låg totalkostnad för er som kund och inte enbart en billig penna.

Vi är som alla andra men med plusmeny

Nedan följer ett urval av våra poppulära tjänster

Vaktmästare från tio minuter, web-to-print, lagerhotell, recycling, tvätt, bemanning, finansiering, rådgivning, formgivning, skåpservice, städservice, installationer, kabelsanering, ergonomi, design och inredning.

Bemanning

Hyr vakmästare från tio minuter till heltid. Vi bemannar även receptionen.

Recycling

Kostnadseffektiva återvinningslösningar för kontor, skolor och kommersiella fastigheter i Stockholm.

Smarta tjänster

Vi har alla tjänster och lite till. Bäst är att kontakta oss så berättar mer om vår tjänsteportfölj.

Skåpservice

Testa vår unika skåpservice där vi gör jobbet åt dig. Med denna tjänst väljer ni ut vilka produkter som alltid ska finnas på plats.

Smarta & enkla tjänster

Vi har skapat en tjänsteportfölj som gör er vardag  enkel för dig och dina kollegor – gör en vardag med fokus på det ni är bäst på, resten löser vi.

Bemanning

Är du och ditt företag i behov av personal till er reception eller vaktmästarroll? Då har du kommit rätt. Contalia erbjuder personaluthyrning med rätt behörighet och erfarenhet till platsen. Oavsett om det handlar om högre säsongsbelastade tider eller förändringar i företagets organisation.
Att anlita receptionist kan vara komplicerat då det handlar om ett arbete där rutiner och erfarenhet är viktigt, med vår bakgrund och erfarenhet i kontorsbrachen ser vi till att ge ditt företag den resurs ni behöver. Vi berättar gärna mer.

Recycling

Vi har smarta lösningar och återvinningskärl som vi tömmer och byter enligt era önskemål. Vi tar även hand om sekretesspapper, wellpapp och farligt avfall samt övriga källsorteringafraktioner. Allt som ni önskar återvinna. Har ni köpt er dricka av oss, krediterar vi självklart er returpant. Vi bedriver  ett aktivt miljöarbete för att hela tiden ligga i framkant. Visionen är en renare miljö genom smartare återvinning och till lägre kostnad.

Smarta Contaliatjänster

Vi har alla tjänster till ett kontor. Dessutom adderar vi Contalias smarta tjänster som exempelvis att hyra in vår chaufför som vaktmästare från tio minuter (ex. lampbyte, ta med skräp) när han ändå är på plats. Mer klimatsmart och kostnadseffektivt finns inte idag.
Produkterna och tjänsterna i sig är inte unika utan det är att få dem från en och samma kontaktperson som är unikt. Vi arbetar flexibelt och ni väljer vilka tjänster som passar er. Kontakta oss så berättar vi mer om hur ert företag spar mer pengar på tjänsterna än på artiklarna.

Skåpservice

Testa vår unika skåpservice där vi gör jobbet åt dig. Med denna tjänst väljer ni ut vilka produkter som alltid ska finnas på plats. Med jämna intervall inventerar vi och ansvarar för att era förbrukningsvaror alltid finns på plats. Vi placerar städprodukterna i förrådet, kaffet i köket och era tryckta kuvert vid kontorsvarorna. Vår skåpservice ger er dessutom möjligheten att samtidigt låta oss se över er förbandslåda och byta era trasiga lampor. Tids och kostnadsbesparande med en helhetsleverantör.