Telefoni

Telefonväxel & svarstjänster

En telefonväxel idag är oerhört komplex. Därför fokuserar vi först på hur ni vill använda er växel och vilket användargränssnitt ni behöver. Detta kombineras självklart med er kunds upplevelse i er växel. Vi gör telefoni lättförståeligt, smart & enkel för både er och era kunder. Förutom den populära molnlösningen så har vi givetvis fasta växlar och telefonsvarslösningar.

Smart & Enkelt

Telefontillbehör

Oavsett vilken telefonväxel ni har kan ni givetvis köpa alla tillbehör av oss. Vi är märkesoberoende och har alla slags tillbehör till alla växlar. De populäraste tillbehören idag är skal till mobiler, headset och power-banks. Om ni köper telefoni av oss så bjuder vi på valfritt tryck på era tillbehör.

Telefoni

Växlar i moln eller fast växel – vi hjälper er till rätt tjänst för era behov.

Tillbehör

Headset, laddare och skal, med eller utan logo – vi har tillbehören till era telefoner.

Alla kan allt

Visste du att nästan alla telefonväxlar klarar allas behov. Det som skiljer oss mot andra är att vi tittar på HUR lösningen kommer se ut för just era behov. Detta är bara möjligt hos oss som är märkesoberoende, då vi alltid kan välja bästa lösningen för er.

Telefoni

Den bästa investeringen i en ny telefonlösning är att boka upp oss på ett möte så lyssnar vi till era behov. Vi tillför samtidigt det vi tror kan passa ert företag och tipsar om nyheter på marknaden. Sedan summerar vi allting och tar fram den mest kostnadseffektiva lösningen. Vi vet att man byter telefoni väldigt sällan och vi vill att den månatliga fakturan ska kännas som väl investerade pengar.

Tillbehör

När man valt telefonväxel och operatör har man valt funktionen. Den kompletteras med softphones, fasta telefoner och mobiltelefoner. Till detta finns massvis med tillbehör såsom laddare, mobilhållare, headset, skal och power-banks. Vi har alla märken och tillbehör, söker ni något ser vi till att hjälpa er.

Bose

Ljud och headset i världsklass.

LG

Stort utbud av LG produkter och tillbehör.

Jabra

Överlägset ljud och bullerdämpning med Headset för kontor och callcenters.

Icentrex

Med ett stort engagemang erbjuder iCentrex Sveriges företagstelefoni till er.

Samsung

Upptäck ett brett utbud av innovativ teknik, inklusive smartphones, surfplattor, tv, vitvaror och mycket mer.

Plantronics

Plantronics headset ger er hög ljudkvalitet, stil och komfort.