Teknik

Tekniken som underlättar

Tekniken finns överallt i vårt arbete och ska underlätta, vi ser till att ni har driftsäkra kontor och vi har tekniken ert företag behöver.  Från det lilla till det komplexa, en ny mobli till stora serverlösningar. Vi skapar förutsättningarna för ert företag att utvecklas med enkel skalbarhet.

Teknik, funktion och design

Våra erfarna tekniker vet vilka detaljer som gör skillnad och vi skapar bäst balans mellan funktion, teknik och design. Vi hjälper er med planering, montering och finansiering.

IT-drift

Produkter och kringtjänster inom IT, med bl.a. datorer, servrar, backuper, kabeldragning eller hosting.

Print

Allt du kan tänkas vilja skriva ut och efterbehandla såsom kuvertering, frankering och digitalarkivering. Rätt utrustning till önskad säkerhetsnivå.

Konferens

Våra erfarna konferensexperter hjälper er med användarvänliga lösningar för att skapa driftsäkra mötesrum, oavsett tekniska behov och storlek på projekt.

Telefoni

Vi vet att man byter telefoni väldigt sällan och vi vill att den månatliga fakturan ska kännas som väl investerade pengar.

Tekniken som lyfter ert företag till nästa nivå

IT-tjänster och produkter som ger ert företag det ni behöver för ett modernt och driftsäkert kontor.

IT-drift

Vi erbjuder totallösningar inom IT: hårdvara, mjukvara och ansvar för drift, underhåll och utveckling. Idén är att erbjuda hög kompetens inom en effektiv organisation med korta och flexibla beslutsvägar. Vi hjälper företag med både drift och underhåll av system som är såväl driftsäkra som skyddade från intrång. Vi har lång erfarenhet av såväl molntjänster som lokalt driftansvar. Vårt koncept baseras på trygg och personlig service som genomsyrar allt vi gör. Vi utgår alltid från företagets behov, krav och önskemål på funktionalitet. Vi tar hänsyn till befintliga investeringar och ser till att de används så effektivt som möjligt. Kontakta oss gärna för referenser.

Print

Vi är experter och guidar er till rätt kopiator eller skrivare för att matcha ert verksamhetsbehov. Vi informerar om smarta lösningar som exempelvis Follow Me Print, vilket ökar säkerheten samtidigt som den spar på miljön och kostnaden. Det är inte alltid bäst att hyra sin printer, vi erbjuder er val kring finansiering oavsett om ni vill hyra, leasa eller köpa direkt. När leverans sker, hjälper vi till med installation och tar givetvis hand om er gamla printer. Lägg till toner på er skåpservice så står ni aldrig utan.

Konferens

Våra erfarna konferensexperter hjälper er med användarvänliga lösningar för att skapa driftsäkra mötesrum, oavsett tekniska behov och storlek på projekt. Vi levererar bland annat projektorer, videokonferens, mötesbokningsskärmar, filmdukar, interaktiva skrivtavlor och ljudsystem. Önskar ni håller vi i hela projektet, från projektering, montering till installation oavsett om ni köper, hyr eller leasar. Vårt mål är att skapa smarta och enkla lösningar åt er.

Telefoni

En telefonväxel idag är oerhört komplex. Därför fokuserar vi först på hur ni vill använda er växel och vilket användargränssnitt ni behöver. Detta kombineras självklart med er kunds upplevelse i er växel. Vi gör telefoni lättförståeligt, smart & enkel för både er och era kunder. Förutom den populära molnlösningen så har vi givetvis fasta växlar och telefonsvarslösningar. Vi vet att man byter telefoni väldigt sällan och vi vill att den månatliga fakturan ska kännas som väl investerade pengar.