Städ

Städning med tydliga rutiner & kollektivavtal

Vår städservice håller ert kontor rent och fräscht med hjälp av produkter som värnar om både miljö och plånbok. Med erfaren personal skräddarsyr vi en lösning till er så ni alltid har det rent och snyggt. Samla dina inköp och tjänster hos en leverantör och få allt på en faktura.

Smart & Enkelt

Rätt produkt på rätt plats i rätt tid

Missa inte vår unika skåpservice där vi inventerar era städ och hygienartiklar. Denna tjänst levererar vi utan extra kostnad. Välj smart och låt oss även inventera artiklar från våra övriga affärsområden kontor, tryck och fika. Enklare, billigare och klimatsmart.

Städservice

Vi ser till att ert kontor skiner.

Städartiklar

Vi ser till att ni alltid har städ och hygienartiklar med eller utan vår unika skåpservice.

Entrémattor

Välj matta med eller utan logo och vi ser till att den alltid är ren.

Snabbrensning

Chauffören städar smidigt förrådet och kör bort skräp på samma gång.

Snabb rensning

Chauffören städar smidigt förrådet och kör bort skräp på samma gång.

Vi gör allt inom städ

Kontorsstädning – Entrémattor – Golvvårdsprogram – Fönsterputs – Trappstädning – Snabb rensning – Storstädning – Flyttstädning

Städ & hygienartiklar

När vi städar hos er ingår alla städartiklar i priset. Vi ser till att ni alltid har hygienartiklar på plats med eller utan skåpservice. Vi har alla varumärken och även konsumentprodukter likt Rituals. Om du vill fräscha upp med nya dispenserar, kan vi vid större antal ordna sponsring direkt från fabriken och monteringen sköter vi åt er. Vi erbjuder detaljer såsom doftljus, inventering av den viktiga förbandslådan, eller alcogel för händer. Tids och kostnadsbesparande leveranser och tjänster från en riktig helhetsleverantör.

Städservice

Våra städare ser till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö. Det som gör oss till den bästa leverantören är våra helhetslösningar för både produkter och tjänster. Vi erbjuder allt från daglig kontorsstädning med våra professionella städare till vår populära ad-hoc städning av förråd. Vi gör givetvis även specialstädningar såsom golvvård och fönsterputsning. Vår målsättning är att alltid leverera städning av hög kvalitet, med prio på servicekänsla och professionalism. En bra arbetsmiljö och kollektivavtal för våra städare ser vi som en viktig förutsättning för att kunna erbjuda detta.

Entrémattor

Vi levererar kvalitativa entrémattor som hjälper till att förhindra smuts och väta från att föras in i lokalen. Allt ni behöver göra är att välja storlek, färg samt om ni önskar mattor med eller utan tryck, resten sköter vi. Önskas designförslag till er matta, tar vi gärna fram det. Givetvis är vårt arbetssätt kvalitetssäkrat och miljöcertifierat.

Snabbrensning

Önskar ni rensa ert förråd eller andra utrymmen, finns vår hjälp att erhålla. Utan framkörningsavgift tar vi hand om dina grovsopor och skräp, exempelvis möbler, vitvaror, el-avfall, bygg-avfall. Denna tjänst är dessutom klimatsmart då vi ändå levererar övriga produkter till er. Debitering sker från så lite som 10 minuters intervaller. Vi fraktar bort skräpet samtidigt som rensningen sker och garanterar att avfall hamnar på rätt plats i återvinningen. Önskar ni att era gamla möbler eller liknande återanvänds, kan vi skänka dessa åt välgörenhet.

YES

Diskmedlet som gör er disk skinande ren.

Tork

Tork är det världsledande varumärket för hygien på arbetsplatser.

Ajax

Rent och fint, enkelt med Ajax.

Grumme

Grumme jobbar hårt för att värna om och skydda miljön med alla deras produkter.

Palmolive

Upptäck en värld av glädje för kropp & själ med Palmolive sensoriska organ tvättprodukter.

Rituals

Ritual of Sakura handtvål och lotion är något du måste ha i köket, och som din hud behöver.