Profil

Vi håller profilen åt er

Vi hjälper er hålla profilen oavsett om det gäller gåvan, mässan, kontoret eller på bilen. Vi har kreativiteten, kunskapen och utbudet så ni håller profilen på bästa möjliga sätt. Låt oss förmedla er vision med de rätta produkterna och till det bästa priset. Vi har lång och god erfarenhet av marknadskommunikation, testa oss redan idag. Smart & Enkelt

Samla er profil på webben

Samla alla profilprodukter såsom era USB-minnen, pennor och godis på vår webbportal. Med vår webbportal får ni ett system som hjälper till med översikt, struktur, kontroll på priser samt saldon. Oavsett vilken leverantör ni väljer kan ni samla era produkter med logo på er egna webbshop hos oss. Vi hjälper er med kostnadskontroll så ni alltid får bästa priser, kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Give-aways

Vi har allt inom give aways likt USB, reklamgodis, powerbank, vattenflaskor och väskor. Men vi erbjuder mer än så.

Arbetskläder

Här finns ett stort sortiment av arbetskläder och yrkeskläder av de bästa varumärken.

Mässmonter

Vi erbjuder mässmontrar i olika storlekar och former, allt utifrån ert behov, budskap och plånbok.

Profilwebshop

Här har vi samlat tusental av våra vanligaste profilprodukter såsom pennor, hörlurar och vattenflaskor.

Möbler

Vi har ett brett utbud av ergonomisk och designad inredning för såväl kontor som konferens, speciellt framtaget för att passa i er arbetsmiljö. Skapa de bästa förutsättningarna för er att göra ett väl utfört arbete som tar din verksamhet in i framtiden. Vi har ett stort utbud av ljudabsorbenter, skärmväggar och bordsskärmar som bidrar till en bättre ljudmiljö i era öppna kontorslandskap.

Ibland ska man chansa hejvilt

Men kanske inte när det gäller tatuerare, skaldjursbufféer eller leverantörer av era profilprodukter. Vi på Contalia har kunskapen och är er trygga helhetsleverantör.

Give-aways

Vi har allt inom give aways. Klassiska produkter såsom USB, penna, reklamgodis, powerbank, hörlurar, vattenflaskor och väskor. Men utmana oss gärna och låt oss hjälpa er ta fram den bästa gåvan som era säljare kan dela ut med stolthet och glädje. Vi har lång erfarenhet och producerar allt från handgjorda skinnväskor i Stockholm till stora upplagor i Asien eller Europa. Vårt mål är att lyfta ert varumärke.

Mässmonter

Vi erbjuder mässmontrar i olika storlekar och former, allt utifrån ert behov, budskap och plånbok. Oavsett om montern ska vara enkel och flexibel, unik och designad eller teknisk och modern har vi kunskapen. Vi hjälper ofta våra kunder att förmedla deras vision och levererar allt till deras viktiga mässor och event. Har ni redan en monter och vill uppdatera designen, kontakta oss så hjälper vi er smidigt.

Arbetskläder

Vi erbjuder slitstarka arbetskläder från världsledande varumärken av högsta kvalité och passform. I vårt sortiment finns arbetskläder till snickare och hantverkare, kockkläder till restaurang och kök, eller exempelvis tröjor och skjortor till ert säljteam. Vi profilerar arbetskläder med tryck eller brodyr. Glöm inte träningskläderna till företagseventet, vi har det ni söker.

Profilwebbshop

För er som önskar beställa era produkter online har vi skapar tre olika webbshoppar för er. Profilwebbshop – Här har vi samlat tusental av våra vanligaste profilprodukter såsom väskor, USB , godis och vattenflaskor. Den innehåller produkter från många välkända varumärken. Hittar ni ändå inte vad ni söker, kontakta oss och vi hjälper er. Titta in i vår butik och beställ med några enkla ”klick”. Missa inte heller våra Kontor– och Tryck-webbshop.

Bose

Ljud och headset i världsklass.

The North Face

The North Face står för kvalité och teknisk utrustning för små och stora äventyr.

Nike

Nike är ett av världens ledande varumärken inom sport, kläder och skor.

Craft

Funktionskläder som passar både till hobbymotionären och tävlingsatleten.

Ittala

Ittala är ett av Finlands äldsta glasbruk. Genom åren har de skapat tidlös, skandinavisk design som berikat människors vardag i flera generationer.

Fruit of the loom

T-shirts och profilkläder från kända varumärket Fruit of the loom, som tillverkar prisvärda produkter.

Kosta Boda

Kosta Boda är ett välkänt varumärke som specialiserar sig inom glas och glaskonst. Contalia erbjuder ett stort sortiment av Kosta Boda produkter.