Print

Utskrifter & efterbearbetning

Allt du kan tänkas vilja skriva ut och efterbehandla såsom kuvertering, frankering och digitalarkivering. Oberoende märke tar vi fram och anpassar utrustningen efter era behov och önskad säkerhetsnivå.

Smart & Enkelt

Vi hjälper er att värna om miljön och om plånboken

Vi ser till att producentansvar följs kring miljöfrågor på levererade maskiner. Detta säkerställs genom anslutning till FTI (tidigare kallad REPA). Genom att välja miljötoner i stället för originaltoner till din printer sparas upp till två liter olja på en enda tonerkassett, samtidigt som miljötoner är upp till 60% billigare. Nyttja kostnadsfritt vårt återvinningssystem för era förbrukade toner och bläckpatroner.

Print

Vi är experter och guidar er till rätt printer, för att matcha de behov och krav ert företag har.

Digital arkivering

Växande mängd dokument och information kräver bättre rutiner för informationshantering.

Efterbearbetning

Vi har alla sorts maskiner för efterbearbetning.

Toner

Vi erbjuder alla toner och bläckpatroner till alla printers på marknaden.

Behöver du toner till er printer?

Vi har alla sorters toner och bläckpatroner. För snabbast hjälp ring eller kontakta oss via vår chatt.

Printer

Vi är experter och guidar er till rätt kopiator eller skrivare för att matcha ert verksamhetsbehov. Vi informerar om smarta lösningar som exempelvis Follow Me Mrint, vilket ökar säkerheten samtidigt som den spar på miljön och kostnaden. Det är inte alltid bäst att hyra sin printer, vi erbjuder er val kring finansiering oavsett om ni vill hyra, leasa eller köpa direkt. När leverans sker, hjälper vi till med installation och tar givetvis hand om er gamla printer. Lägg till toner på er skåpservice så står ni aldrig utan.

Toner

Vi säljer toner och bläckpatroner till alla skrivare och kopiatorer på marknaden. Vi erbjuder både original och miljötoner, med full garanti.
Nyttja kostnadsfritt vårt återvinningssystem för era förbrukade toner och bläckpatroner. Lägg till toner på er skåpservice så står ni aldrig utan.

Efterbearbetning

Vi  har alla sorters maskiner för efterbearbetning av era dokument. Vi kan tekniken och processen för exempelvis falsning, bigning, kuvertering, laminering, inbindning eller frankering. Vi sköter allt från projektering, installation och utbildning. Eftersom vi inte bara levererar maskinen inom detta område utan också kan helhets bilden, hjälper vi er gärna med processen. Vi tipsar om de små detaljerna som gör skillnaden. Exempelvis att du ska väja PVC-plast till dina register när du vill efterbehandla dem för inbindning, eftersom PP-plast ej kan hålas.

Digital arkivering

En ständigt växande mängd av dokument och information ställer krav på rätt it-lösning och bättre rutiner för optimal informationshantering. Digital arkivering är vårt samlingsnamn på ett antal utvalda tjänster som kommer att underlätta dokument- och informationshantering på ditt företag. Detta område är stort och ständigt under utveckling, kontakta oss för att förbättra ert jobb kring dokumenthantering.

HP

Hewlett-Packard, eller HP, är ett amerikanskt företag som huvudsakligen tillverkar persondatorer, skrivare, servrar, digitalkameror, handdatorer, miniräknare och tjänster.

Nashuatec

Nashuatecs dokument- och informationshanteringslösningar distribueras i Sverige genom generalagenturen Prodoc.

Rexel

Rexels dokumentförstörare levererar marknadens bästa skydd mot informations- och identitetsstöld, passar kontor och hemmakontor.

Brother

Välj från ett brett utbud av hem- och kontorsskrivare, företagslösningar, förbrukningsmaterial och tillbehör från Brother.

eCopy

Med Nuance eCopy ShareScan kan du säkert läsa in pappersdokument direkt in i dina elektroniska arbetsflöden.

Samsung

Upptäck ett brett utbud av innovativ teknik och elektronik, inklusive smartphones, surfplattor, tv, vitvaror och mycket mer.

Nuance

Ledande leverantör av tal- & bildlösningar.

Pitney Bowes

Pitney Bowes möjliggör miljarder transaktioner världen över. Vi hjälper företag, stora, små, fysiska och digitala, att marknadsföra sig, skicka varor och ta betalt.