Kontor

Allt till kontoret och lite till

Vi gör vardagen enkel för er med en kontaktperson, en samlad leverans och en faktura. Dessutom erbjuder vi fri leverans ända fram till ert förråd och med våra egna chaufförer levererar vi utan minsta ordergräns. Hyr gärna in vår chaufför när du behöver hjälp med något på kontoret.
Välkommen till framtidens kontorslösning!

Smart & Enkelt

Rätt produkt på rätt plats i rätt tid

Missa inte vår kostnadsfria skåpservice där vi inventerar och fyller på era kontorsvaror, den slår garanterat allt ni testat. Skillnaden är att vi gör allt på samma gång, vi levererar vid samma tillfälle som vi plockar upp varorna och tar samtidigt med oss allt emballage och återvinning. Låt oss inventera era kontorsartiklar så ni sparar tid och kostnader, addera även inventering av era andra affärsområden såsom trycksaker, städartiklar och fika.

Kontorsvaror

Ta en titt in i vår webbutik där vi har samlat ca 10.000 av våra vanligaste artiklar. Här finner ni allt fån aktmappar till överstrykningspennor.

Webbshop

Vi har produkterna till ert kontor samlade på vår webbshop, beställ enkelt när du vill.

Egna chaufförer

Vi har egna chaufförer för att vi prioriterar service. Nyttja chauffören som en extra vaktmästare, exempelvis för att byta era lampor eller sätta upp en tavla.

Skåpservice

Missa inte vår skåpservice den slår garanterat allt ni testat. Vi inventerar och håller koll på de kritiska förbrukningsvaror som alltid måste finnas på plats.

Känn av tryggheten med Contalia som leverantör

Vi har mer än bara trygga leveranser, vi ökar även tryggheten för er personal som känner igen våra chaufförer vid leveranserna. Det bästa är att detta medför en lägre totalkostnad än den ni har idag.

Kontorsvaror

Det som gör oss till den bästa leverantören är vår helhetslösning med tjänster och engagemang från vår kontaktperson och chaufför. Vi har dessutom Sveriges bredaste produktportfölj och över 35 års branschkunskap. När vi levererar era kontorsvaror ser vi till att allt hamnar på rätt plats och inte bara lämnas vid dörren. Vi ställer pappret vid kopiatorn och drickan i kylen, allt ingår. Levertrans sker vid nästa arbetsdag, utan minsta ordergräns och dessutom helt fraktfritt.

Skåpservice

Testa vår unika skåpservice där vi gör jobbet åt dig. Med denna tjänst väljer ni ut vilka produkter som alltid ska finnas på plats. Med jämna intervall inventerar vi och ansvarar för att era förbrukningsvaror alltid finns på plats. Vi placerar städprodukterna i förrådet, kaffet i köket och era tryckta kuvert vid kontorsvarorna. Vår skåpservice ger er dessutom möjligheten att samtidigt låta oss se över er förbandslåda och byta era trasiga lampor. Tids och kostnadsbesparande med en helhetsleverantör.

Webbshop

För er som önskar beställa era produkter online har vi skapat tre olika webbshoppar.

Kontorswebbshop – Här har vi samlat ca 10.000 av våra vanligaste förbrukningsprodukter såsom pennor, post-it och hushållspapper. Den erbjuder allt som finns i vår kontorskatalog och lite till.
Titta in i vår butik och beställ fraktfritt med några enkla ”klick”.

Missa inte heller våra Profil – och Tryck-webbshoppar.

Egna chaufförer

Vi erbjuder högsta tänkbara service, därför har vi valt egna chaufförer som levererar samma servicenivå vid varje besök. Tryggare och enklare leveranser finns inte. Hyr in chauffören när du behöver hjälp, allt från 10 minuter och utan framkörningsavgift. Varför inte låta hen byta glödlampan när hen ändå är på plats? Engångslösningar såsom köp av julgran, återvinning eller andra bud gör våra chaufförer dagligen.

Canon

Ledande leverantör av digitala kameror, digitala SLR-kameror, bläckstråleskrivare och professionella skrivare för företag.

Ballograf

Redan 1945 började Ballograf sin produktion i ett garage i Göteborg och idag kan dem stoltsera med att vara Sveriges enda penntillverkare.

Tork

Tork är det världsledande varumärket för hygien på arbetsplatser. Dem er bjuder ett brett urval av dispenserar och refiller till kunder i mer än 80 länder.

Leitz

Leitz är en leverantör av kontorsmaterial, kontorslösningar och pappersarkivering.

Filofax

Filofax är sedan 1921 varumärke för ringbundna planeringskalendrar, ”File of Facts”. Filofaxerna finns i många utföranden och olika skinnsorter.

Brabantia

Med sina smarta soptunnor och tvättkorgar gör Brabantia vardagssysslorna till ett rent nöje. Produkterna passar både kontor och hemmamiljö.