Inredning

Inredning för ditt kontor

Är det dags för ny kontorsinredning så hjälper vi er hela vägen, oavsett om ni behöver komplettera med en enstaka möbler eller vill ta hjälp av våra inredare. Tillsammans med er vill vi skapa rätt kontorsmiljö för ert företag. Vi vet vilka detaljer som gör skillnad och hjälper er vid behov med planering, leverans, montering och finansiering. Med våra inredare är ni i trygga händer.

Funktion, teknik och design

Vi guidar er så ni utefter era behov får bäst balans mellan funktion, teknik och design.

Växter

Våra växtexperter levererar inredning med växter i exklusiv och trivsam design. Våra produkter är särskilt utformade för att passa just er inredning.

Möbler

Inred med kontorsmöbler och konferensmöbler som ger dina medarbetare de bästa förutsättningarna att utföra det dagliga arbetet med bästa möjliga resultat.

Teknik

Våra erfarna konferensexperter hjälper er med användarvänliga lösningar för att skapa driftsäkra mötesrum, oavsett tekniska behov och storlek på projekt.

Arbetsmiljö

Att inreda kontoret utefter ergonomiska principer är mycket viktigt och betalar sig utan tvekan i längden. Boka ett möte med våra ergonomer för att skapa en bättre arbetsmiljö.

Ett andra hem för dig och dina anställda

Vi vill hjälpa er att skapa en kontorsmiljö som gör arbetsplatsen till ett andra hem för dig och dina anställda – en plats de längtar tillbaka till på måndag morgon. Kontoret är inte allt, men det är nog så viktigt.

Växter

Vi erbjuder allt från krukväxter och golvväxter till snittblommor och exklusiva arrangemang. Vårt mål är alltid att skapa en trivsam inredning enligt era önskemål. Vi utvecklar ständigt våra produkter för att möta våra kunders önskan om kvalitet och design. När ni anlitar oss får ni alltid tillgång till det senaste på marknaden för växtinredning. Hos oss kan ni välja mellan att hyra, leasa eller att köpa växtinredning. Vi erbjuder skötsel av era nya växter, våra kunniga växtskötare erbjuder alltid bästa service och ett personligt engagemang.

Möbler

Vi har ett brett utbud av ergonomisk och designad inredning för såväl kontor som konferens, speciellt framtaget för att passa i er arbetsmiljö. Skapa de bästa förutsättningarna för er att göra ett väl utfört arbete som tar din verksamhet in i framtiden. Vi har ett stort utbud av ljudabsorbenter, skärmväggar och bordsskärmar som bidrar till en bättre ljudmiljö i era öppna kontorslandskap.

Konferens

Våra erfarna konferensexperter hjälper er med användarvänliga lösningar för att skapa driftsäkra mötesrum, oavsett tekniska behov och storlek på projekt. Vi levererar bland annat projektorer, videokonferens, mötesbokningsskärmar, filmdukar, interaktiva skrivtavlor och ljudsystem. Önskar ni så håller vi i hela projektet, från projektering, montering till installation oavsett om ni köper, hyr eller leasar. Vårt mål är att skapa smarta och enkla lösningar åt er.

Arbetsmiljö

Många av oss är tyvärr både fysiskt och mentalt stressade. Alla sorters arbeten sliter mer eller mindre på kroppen och arbetar du större delen av dagarna sittandes vid en dator resulterar det ofta i stela och ömma leder. Fysiska påfrestningar kan reduceras med hjälp av ergonomiskt bra inredning. Att inreda kontoret utefter ergonomiska principer är därför mycket viktigt och betalar sig utan tvekan i längden. Boka ett möte med oss så kommer vi ut med våra ergonomer och hjälper er till bättre arbetsmiljö.

 

Lanab

Lanab Design erbjuder en ergonomisk arbetsplats med stilrena kontorsmöbler som håller länge. Vi sköter allt från inredningsförslag till montering.

Brizley

Brizley produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet.

Zilenzio

Zilenzio tillverkar några av marknadens mest ljuddämpande golvskärmar och med en härlig design.

Brabantia

Med sina smarta soptunnor och tvättkorgar gör Brabantia vardagssysslorna till ett rent nöje. Produkterna passar både kontor och hemmamiljö.

Scandiform

Skandiform är en av Skandinaviens ledande leverantörer av möbler för kontor och inspirerande offentliga miljöer.

Lintex

Whiteboard och glastavlor har under åren kompletterats med produkter för avskärmning och ljudabsorption.

Cobraart

Cobra Art tillverkar tavlor och canvas med en härlig känsla och kvalitet.