Fika

Fikalösningar i världsklass

Vi erbjuder helhetslösningar så att du och dina kollegor kan njuta av er fika i lugn och ro. Vårt mål är att leverera en toppservice tillsammans med de bästa produkterna på marknaden, oavsett om det gäller helautomatiska kaffemaskiner, stans bästa fruktkorg eller drickan till kylen.

Smart & Enkelt

Allt inom fika från en och samma leverantör

Nyttja fördelarna med vår skåpservice där vi inventerar allt till ert kök med ett av marknadens bredaste utbud inom fika. Med våra egna chaufförer levererar vi drycken ända till ert kylskåp och har möjlighet att direkt ta med oss er pant, som krediteras på er nästa faktura.

Kaffe

Vi har både kaffemaskinerna och bönorna för den bästa kaffeupplevelsen på ert kontor.

Sött & gott

Vi har sötsakerna till era möten och mässor. Oavsett om det är godis eller kakor, med eller utan er logo.

Dricka

Dricka på glasflaska, PET, burk eller tapp? Våra egna chaufförer levererar in i kylen och tar med er pant.

Frukt

Ekologisk frukt, säsongsfrukt eller bara en riktigt god fruktkorg. Vi har stans fräschaste frukt, boka och känn skillnaden.

Duka

Vi har allt ni kan behöva för att duka upp till fika eller fest. Porslin, glas, dukar eller servetter.

Enklare, billigare och med bättre eftersmak

Samla allt inom fika hos Contalia istället för att sprida ut era inköp hos tre, fyra leverantörer. Ni får det enklare, billigare, och med en godare eftersmak då ni spar på miljön.

Kaffemaskiner

Vi har kaffemaskiner för att behaga allas smak. Med vårt kaffeintresse har vi noga testat och valt ut de bästa kaffemaskinerna på marknaden, vilket innebär driftsäkra och goda lösningar. Vi är märkesoberoende och i vårt sortiment kan vi få alla smaklökar nöjda. Vi guidar er till en fikalösning som passar just ert företag oavsett modell och plånbok. Häng med till vårt showroom och testa fram ert favoritkaffe redan idag. Vi har även ett brett utbud av kaffebönor så tveka inte att kontakta oss om ni vill testa en ny böna.

Frukt

Med en fast beslutsamhet om att leverera Stockholms fräschaste frukt till företag, har ni möjlighet att prova oss utan extra kostnad. Vi tror på vår produkt och arbetar ständigt med att höja fruktupplevelsen. Vi levererar inga tråkiga fruktkorgar, utan har valt att lägga till en finslipad detalj och levererar därmed frukten i trälådor av svenskt furu som är snickrade i Nacka. Alla produkter är tillverkade med respekt för miljön och vi har höga ambitioner att ständigt minska vår miljö- och klimatpåverkan. Lådorna vi levererar med är överlägsna i logistiken och därmed transporterar vi mer frukt och mindre luft, dessutom arbetar vi med 100% ekologiska bananer i alla våra olika fruktlådor.

Dricka

Vi tillhandahåller er dricka med kort leveranstid och dessutom är vi enda kontorsvaruleverantören som kan leverera dryck på glasflaska med övrig beställning. Oavsett om ni önskar Cola, Vitamin Well, San Pellegrino eller Arla, har vid detta och utan att ni behöver beställa på pall. Självklart kan ni integrera detta i er skåpservice så drickan alltid finns på plats till era möten. Kontakta oss om vårt breda sortiment så hjälper vi er att släcka törsten.

Sött & gott

Färskt godis eller fika är en smart inledning till goda samtal. Vi levererar ert fika oavsett om det är en chokladruta eller en semla till fredagsfikat. Vi har ett brett sortiment och levererar även vårt söta sortiment med logofierad förpackning. För oss handlar godis om mer än bara smak, det handlar lika mycket om förpackningar och budskap. Låt oss ta fram godis till er mässa, choklad till era konferensrum eller t ex nötter till era event.

 

Duka

Vi hjälper er med porslinet, glasen, duken och servetterna. Vi erbjuder produkter med eller utan tryck/gravyr allt för att ni ska få er dukning som ni vill ha den.

 

Arvid Nordquist

Allt Arvid Nordquist kaffe är 100% hållbart certifierat, 100% klimatkompenserat och består av 100% Arabicabönor.

San Pellegrino

Ett av världens mest mineralvatten. S. PELLEGRINO är ett naturligt mineralvatten från den pittoreska lilla byn San Pellegrino Terme.

WMF

Med en WMF kaffemaskin kan man vara säker på att man har det bästa som finns på marknaden, de helautomatiska kaffemaskinernas Rolls Royce.

Ramlösa

Ramlösa är Sveriges naturliga mineralvatten med traditioner sedan 1707.

Coca-Cola

Omåttligt populära drycken Coca-Cola finns hos oss på både burk, PET och glasflaska.

Gevalia

När du får oväntat besök!

Jura

Jura erbjuder helautomatiska kaffemaskiner.

Monteriva

Kaffebönor och andra kaffelösningar. Enkelt och självklart … solo un buon caffé!