Ansvar

Allt till kontoret och lite till

Vi gör vardagen enkel för er med en kontaktperson, en leverans och en faktura. Dessutom erbjuder vi fri leverans ända fram till ert förråd med våra egna chaufförer levererar och utan minsta ordergräns.
Hyr gärna in vår chaufför när du behöver hjälp med något till kontoret.
Välkommen till framtidens kontorslösning!
Smart & Enkelt.

Rätt produkt på rätt plats i rätt tid

Missa inte vår unika skåpservice där vi inventerar era kontorsvaror, den slår garanterat allt ni testat.
Denna tjänst levererar vi utan extra kostnad. Välj smart och låt oss även inventera artiklar från våra övriga affärsområden städ, tryck och fika. Enklare, billigare och klimatsmart.
Nedan läser ni  mer om vår suveräna skåpservice.

Kontorsvaror

Det som gör oss till den bästa leverantören är vår helhetslösning med tjänster och engagemang från vår kontaktperson och er chaufför. Vi har dessutom Sveriges bredaste produktportfölj och över 35 års branschkunskap. När vi levererar era kontorsvaror ser vi till att varor hamnar på rätt plats istället för att bara lämnas vid dörren. Vi ställer pappret vid kopiatorn och drickan in i kylen allt ingår. Levertrans sker vi nästa arbetsdag, utan minsta ordergräns och dessutom helt fraktfritt.

Webbshop

För er som önskar beställa era produkter online har vi skapar tre olika webbshoppar för er.

Kontorswebbshop – Här har vi samlat ca 10.000 av våra vanligaste förbrukningsprodukter såsom pennor, post-it och hushållspapper. Den innehåller allt som vår kontorskatalog innehåller och lite till.
Titta in i vår butik och beställ fraktfritt med några enkla ”klick”.

Missa inte heller våra Profil- och Tryck-webbshopar.